KLUBAFTEN NOVEMBER 2005

Som annonceret i klubkalenderen er Carsten og Per i gang med et større projekt med at samle stumper - både små og større - til at bygge et par MEHARI'er.

Per havde til aftenen samlet lidt dele blandt andet en forruderamme, der skal renoveres - alternativt udskiftes med en ny fra en af de udenlandske leverandører af reservedele.

Men en ny ramme koster en del penge, og hvis man hver gang man støder på et problem vælger at udskifte med nyt, så bliver slutresultatet, at bilen skal parkeres i pengeskabet, da den vil have kostet en formue..

 

  .

Click to enlarge


Samme aften var Finn Svane kørende til klubaften i sin CITRUCK, der netop er kommet ud på vejene igen efter en større renovering. I sommer blev Finn klar over, at bundrammen sang på sidste vers og så var gode råd dyre - eller det blev de i hvert tilfælde.
Såfremt bilen skulle overleve de næste mange år, så var der kun én måde at gribe problemet an på. Det var at gribe til tegnebogen og bestille en ny bundramme.

Som sagt - så gjort.

Den nye bundramme blev nøje betragtet og der kom mange anerkendende bemærkninger om dens kvalitet. Det er en ren fornøjelse at se hvordan en ildsjæl kan bevare sit elskede køretøj i tiden fremover.

Som det også fremgår af billederne, så er CITRUCK'en også blevet udstyret med et rigtigt TRUCKER-horn.

Klik på billederne og se dem i stor størrelse.
 

Click to enlarge Click to enlarge
Click to enlarge Click to enlarge

 

 

 

Klubben hvor der sker noget!

     

Klubben hvor der sker noget!


Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2001. Sidst opdateret den 23. december 2005

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.